کشف انبار ماسک احتکار شده در غرب تهران

رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از کشف ۵۸۰ هزار عدد ماسک احتکاری از انباری در غرب تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 01
کد خبر: ۶۵۲۱۲

به گزارش راهبرد معاصر سردار علی ذوالقدری اظهار کرد: در رصدهای اطلاعاتی مأموران پایگاه دوم پلیس اطلاعات و امنیت عمومی پایتخت متوجه شدند مالک یک انبار در یکی از محلات شهرک گلستان در غرب تهران مقادیر زیادی ماسک جمع آوری و احتکار کرده است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با بیان اینکه هویت مالک انباری شناسایی و نتیجه تحقیقات انجام شده به مرجع قضائی منعکس شد، افزود: دستور دستگیری متهم و بازرسی از انبار اخذ شد و روز گذشته تیمی از مأموران پایگاه دوم پلیس امنیت اقتصادی به نشانی اعلامی اعزام و ضمن دستگیری مالک انباری، موفق شدند ۵۸۰ هزار ماسک سه لایه کشف کنند.

این مقام ارشد انتظامی گفت: کارشناسان ارزش ریالی کالای کشف شده را ۱۰ میلیارد ریال برآورد کرده‌اند و متهم برای سیر مراحل قانونی پس از تحقیقات تکمیلی به مرجع قضائی معرفی شد.

رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ در پایان از مردم خواست: در صورت اطلاع از وجود هرگونه اقلام بهداشتی احتکار شده، بلافاصله موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ به مأموران اطلاع دهند.

آنا

ارسال نظر